Ons bedrijf

Kuiters Natuursteen Import is opgericht in 2011 door Wim Kuiters, reeds jarenlang actief in de natuursteenbranche.

Wim heeft een schat aan ervaring opgedaan op het gebied van natuursteen in het algemeen en grafmonumenten in het bijzonder, tijdens zijn loopbaan bij diverse gerenommeerde natuursteenimporteurs en groothandelsfirma’s in Nederland en België.

In de opstartfase van ons bedrijf hebben we persoonlijk een strenge selectie gemaakt van de leveranciers waar Kuiters Natuursteen Import mee wil werken. Daarbij hebben we niet alleen op de beste kwaliteit van de (ruwe) steen gelet, maar ook op zaken als levertijd en leverbetrouwbaarheid. De producten die wij importeren laten we zelf grondig inspecteren in de landen van herkomst, voordat ze mogen worden verpakt om te worden getransporteerd.

Bij Kuiters Natuursteen Import ben u verzekerd van:
- Een gedegen kennis van natuursteen
- Ruime ervaring in de grafwerksector
- De mogelijkheid tot het leveren van vrijwel alle granietsoorten
- Vlotte offerte
- Verkoopondersteuning

Kuiters Natuursteen Import mag in korte tijd al een groot aantal bedrijven tot haar vaste klantenkring rekenen, een klantenkring die gestaag groeit. Deze bedrijven, uitsluitend steenhouwers en grafwerkleveranciers, waarderen onze manier van werken. Wij bezoeken onze klanten dan ook graag en regelmatig en houden elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Persoonlijke contacten staan bij Kuiters Natuursteen Import hoog in het vaandel en maken een goede samenwerking mogelijk.